Venind din Irlanda cu o ideie europeana avem stransi deja 4 ani de experienta in domeniul spatii de joaca pentru copii.
Suntem o echipa mereu cu zambetul pe buze si plini de energie, suntem aici pentru  distractia si siguranță prichindeilor, toboganele noastre sunt de cea mai inalta calitate deci copii vostri se vor simti in largul lor. Va asteptam sa apelati cu incredere deplina la serviciile noastre si veti vedea ca vom reusi impreuna sa ne bucuram de spatiu si de timpul liber al dumneavoastra cat si al copiilor.
Stim mereu ce isi doreste clientul nostru si de aceia am reusit sa ne mentinem pe piata. Vrem sa implementam in gandirea clientilor nostri ca si timpul lor de liniste conteaza. Cu noi veti beneficia de cele mai bune si de cea mai inalta clasa de servicii.

Despre  Noi

Suntem o echipa mereu cu zambetul pe buze si plini de energie, suntem aici pentru distractia si siguranță prichindeilor, toboganele noastre sunt de cea mai inalta calitate deci copii vostri se vor simti in largul lor. Va asteptam sa apelati cu incredere deplina la serviciile noastre si veti vedea ca vom reusi impreuna sa ne bucuram de spatiu si de timpul liber al dumneavoastra cat si al copiilor.

telefon 0745.331.249

Toggle Bar