Bouncer cu tobogan gonflabil incorporat ofera ca variante de distractie: saltea gonflabila pentru topait, tobogan.

Este un joc plin de culoare, in care copii se simt plini de energie si in deplina siguranta datorita plaselor laterale, jocul constituie atractia oricarei petreceri tematice sau eveniment organizat pentru copii.

Dimensiune: lungime 5.70, latime, 5 m, înaltime 5.30 m
Recomandat pentru vârsta cuprinsa între: 3 – 12 ani
Greutate maxima admisa pe tobogan 60 kg / persoana
Sarcina nominala 150 kg
Numar de locuri în zona de alunecare maxim 2
O zona de alunecare
Se pot juca concomintent 8-10copii

SPATIILE DE JOACA GONFLABILE SE POT INCHIRIA PE O DURATA DE O ZI 

24h.....800lei

2 zile.....negociabil

Preturile afișate sunt valabile doar pentru persoane fizice (petreceri aniversări private, botezuri nunți, petreceri corporate, organizate la domiciliu sau restaurante, pensiuni etc.) unde numărul de copii este de maxim 50 de copii. În cazul organizării de evenimente tematice, acolo unde numărul de copii este de peste 50 copii tarifele diferă, datorită gradului de uzură excesiv.

Timpul de estimativ mutat, demontat este de 25 min, în funcție de locul de amplasare. Fiecare bouncer/tobogan este dezinfectat dupa fiecare inchiriere.

Firma noastra este din Focsani, judetul Vrancea. In orasul Focsani transportul produselor este gratis. Ne deplasam si in alte judete dar se va aplica un tarif de transport. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Despre  Noi

Suntem o echipa mereu cu zambetul pe buze si plini de energie, suntem aici pentru distractia si siguranță prichindeilor, toboganele noastre sunt de cea mai inalta calitate deci copii vostri se vor simti in largul lor. Va asteptam sa apelati cu incredere deplina la serviciile noastre si veti vedea ca vom reusi impreuna sa ne bucuram de spatiu si de timpul liber al dumneavoastra cat si al copiilor.

telefon 0745.331.249

Toggle Bar