Toboganul Happy Clown, a fost realizat  astfel incat sa ii incante pe copii.

Prezinta o panta de alunecare destul de lata astfel incat sa spoata aluneca 2-3  copii o data cu  scara de acces tip plasa.

Este ideal pentru locatii cu spatii mail imitate.

DISTRACTIA ESTE GARANTATA!!!

Atentie, datorita suflantei electrice, gonflabilul nu poate fi folosit pe timp de ploaie!

Dimensiune: Lungime =4.5; latime =4.3; inaltime =4.5m

Recomandat pentru vârsta cuprinsa între: 3 – 14 ani

Se pot juca concomintent 6-8 copii

SPATIILE DE JOACA GONFLABILE SE POT INCHIRIA PE O DURATA DE O ZI

24h.....599lei

2 zile.....negociabil

Preturile afișate sunt valabile doar pentru persoane fizice (petreceri aniversări private, botezuri nunți, petreceri corporate, organizate la domiciliu sau restaurante, pensiuni etc.) unde numărul de copii este de maxim 50 de copii. În cazul organizării de evenimente tematice, acolo unde numărul de copii este de peste 50 copii tarifele diferă, datorită gradului de uzură excesiv.

Timpul de estimativ mutat, demontat este de 25 min, în funcție de locul de amplasare. Fiecare bouncer/tobogan este dezinfectat dupa fiecare inchiriere.

Firma noastra este din Focsani, judetul Vrancea. In orasul Focsani transportul produselor este gratis. Ne deplasam si in alte judete dar se va aplica un tarif de transport. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Despre  Noi

Suntem o echipa mereu cu zambetul pe buze si plini de energie, suntem aici pentru distractia si siguranță prichindeilor, toboganele noastre sunt de cea mai inalta calitate deci copii vostri se vor simti in largul lor. Va asteptam sa apelati cu incredere deplina la serviciile noastre si veti vedea ca vom reusi impreuna sa ne bucuram de spatiu si de timpul liber al dumneavoastra cat si al copiilor.

telefon 0745.331.249

Toggle Bar